Novinky ( nebo spíš stařinky )

03.08.2013 11:52

   Jak jste si mohli všimnout, nechala jsem stránky na pár měsíců odpočinout. Nic se nemá přehánět :-) V posledních měsících toho bylo trochu moc: maturita, přijímačky, shánění bytu v Brně a spousta dalších srandiček. Takže volný čas, co zbýval, jsem trávila s psíma holkama a počítač zůstával dlouhé týdny vypnutý. Teď to vypadá, že se tempo trošku zvolňuje, tak se do toho můžu zase pustit.

   Asi největší novinkou je, že od konce září budeme trávit většinu času v Brně :-) Jinak v srpnu nás ještě čeká agi tábor s Polonou Bonač a další tábor s Radovanem Liškou. V září potom intenzivka s Kristýnou Půdovou, která nám minule docela hodně pomohla.

   Na přelomu června a července jsme strávili 10 dní v chorvatském městečku Mali Lošinj. Jestli někdo jezdíte k moři se psy, tak doporučuju právě toto místo. Jsou tam kilometry a kilometry pláží - ne těch klasických oblázkových, které bývají vždycky přeplněné, ale jsou tam kameny (skály), takže se dá v pohodě najít místo, kde budete sami. Na procházky taky výborný a je tam skvělá příroda. Je to opravdu nádherný zelený ostrov, kde roste dokonce i klasická tráva. A se psy si rozhodně nebudete připadat jako exoti :), kromě psů od turistů tam je i spousta místních voříšků, takže lidé jsou na psy zvyklí a mají je rádi. Na fotky se můžete podívat tady - mám nový foťáček, takže fotky jsou doufám trochu ostřejší :-)

   Přepsala jsem článek o Betynce, ten starý byl takový kostrbatý... A opravila jsem Kalendář akcí. V nejbližší době bych chtěla napsat návod, jak začít s BARFem u alergického psa, protože se ozývají pořád další majitelé psích alergiků a chtějí tento problém řešit syrovou stravou - inteligentní lidé, kéž by jich bylo více :-)

  To je všechno. Užívejte léta a tepla :-)