Novinky

02.02.2013 22:28

Na začátek jedna kvízová otázka: Vleze se tohle všechno Simbě do pusy? (kdo Simbu zná, bude pro něj odpověď jednoduchá :-))

Odpověď: Jasně :-)

Ne, že bych Simbínu do takových kravin nutila, Simba to samozřejmě vymyslela sama. Ale když ke mně přišla se čtyřma hračkama v puse, tak by byla škoda to nevyfotit :-)

Na rajčeti jsou už nějaký čas fotky holek z prosince. odkaz

A dostalo se ke mně video z listopadové intenzivky s Marťou Konečnou. Je super to vidět takhle s odstupem, protože Simba poprvé skákala plnou výšku large a poprvé měla slalom v parkuru, takže spoustu skoček shodila a ve slalomu si nebyla jistá. Je tam tedy hezky vidět pokrok, který od listopadu udělala. Simba je opravdu velmi šikovná holka! odkaz

Vánoce byly parádní, tento rok dokonce i na sněhu, což psiska hodně potěšilo. Teda hlavně Betynku, protože se nemusela vyhýbat bahnu a kalužím :) Simba má ráda každé počasí. Na začátku ledna jsme potom byli všichni kromě mamky a Betynky nemocní, takže se nic zajímavého nedělo. No a teď se venku cachtáme v poloroztátém sněhu a v bahně. A holky mají novou sparring partnerku na procházky - kolii Emču :-)

Také jsem dolnila Kalendář akcí. V táborech ještě jasno nemáme, ale s intenzivkama to bylo o něco jednodušší, protože na ty bude čas jenom do března, pak nastane tříměsíční intenzivní učení :-)

To je zatím všechno, příští víkend si zpříjemníme intenzivkou s Marťou, tak zase zkusím někoho poprosit o natočení :-)

A na závěr krasavice Betynka: